Utdrikningslag

Velkommen til sometimes pole studio Sandefjord

Vi tilbyr den perfekte aktiviteten for deres utdrikningslag i Sandefjord. Pole dance passer også godt til bursdager, jentekvelder, teambuilding eller kick off. Når dere ankommer våre freshe lokaler sentralt i Sandefjord, vil våre flinke og engasjerte instruktører sørge for at vi sammen skaper et minne for livet!

Opplev en dag dere sent vil glemme. Pole dance er en veldig populær aktivitet for utdrikningslag, og dette med god grunn. Her henger latteren løst, mens dere prøver dere på bevegelser dere aldri trodde dere skulle gjøre rundt en dansestang.

Utdrikningslaget

Vi kjører en pole dance time for hele utdrikningslaget, hvor alle er med og lærer noen triks, moves og spins. Disse blir til slutt satt sammen til en liten dans og på slutten av timen velges det et kostyme til bruden/brudgommen og bruden/brudgommen viser fram dansen hun/han har lært.  Vi skrur ned lyset og setter på passende musikk, så dette blir det perfekte anledningen for å ta bilder og filme. 

Vi fokuserer på at det skal være en morsom time med god stemning og ikke at det skal være hard trening. Så det skal ikke være nødvendig å dusje etter på. 

Ta gjerne på dere behagelige klær, og vi danser barbeint.

Priser

U-lag 60 min (7-15 personer)

3000 kr

U-lag 75 min (15-16 personer)

3750 kr

U-lag mini 60 min (opptil 6 personer)

1800 kr

U-lag express 25 min (kun brud/brudgom)

1800 kr

 

For grupper på over 25 personer, ta kontakt for tilpasset program.

Utdrikningslag Express
Har dere begreset med tid denne dagen, er det mulig å booke vår express pakke, som kun varer i 25 min. Med express pakken, er det kun Bruden/Brudgommen som får privat undersining, på slutten kommer resten av gruppen inn for å se Bruden/Brudgommen fremføre den innlærte rutninen.

25 min expresss – 1800 kr

Betalingsvilkår

Booking er bindene, og betaling skjer på forhånd. En ikke refundebar forhåndsbetaling på 500 kr, skjer ved booking. Resterende beløp belastes 14 dager før utdrikningslaget. Avbestilling må skje minimum 14 dager før, for å unngå full betaling.