om oss

Om oss

Sometimes Pole Studio er Norges første pole dance studio, etablert i Oslo i 2007. I dag har vi i tillegg til Oslo avdelingen, avdelinger i Tønsberg og Sandefjord. 

Sometimes Pole Studio er hjem for mange av de mest ettertraktede instruktørene, utøverne og artistene i landet. Alle våre instruktører er sertifiserte pole fitness instruktører, de har alle gjennomgått førstehjelpskurs og gjennomgår stadig faglige oppdateringer for at du skal få den beste og sikreste undervisningen mulig.

Sometimes Pole Sandefjord holder til i store fine lokaler, rett ved Hvaltorvet, i Mudo Gyms gamle lokaler. Her har vi god takhøyde og en lys speilsal med 8 stenger fra X-pole. Lokalene inneholder også en mindre sal, et omkledning- og oppbevaring område og en liten resepsjon. Det er tilgang til toaletter. Vi har en liten butikk hvor du kan kjøpe pole klær, greps produkter, stenger til hjemmebruk osv. Det er gratis parkering i gatene rundt torget og mye tilgjengelig betalt parkering rett i nærheten. Inngang via Thor Dahls gate.

Vi tilbyr kurs for nybegynnere og de som er litt mer øvet. Vi tilbyr også opplegg for Utdrikningslag, bursdager, teambuilding eller lignende.

Pole dance/fitness er en utrolig morsom treningsform og passer for alle! Du trenger ingen forkunnskaper for å begynne med pole.

Ansatte

Camilla

Avdelingsleder og Instruktør

Camilla er avdelingsleder for Sometimes Tønsberg og Sandefjord i tillegg til å instruere i pole. Hun startet med pole i 2017 og begynte som instruktør i 2017. Camilla er  It`s Poleart instruktør-sertifisert, samt X-pert  Level 1-2 og Flexy Flow sertifisert.  Camilla underviser i alle nivåer, samt klasser som Pole Fitness, Pole Flow, Pole Exotic  og Stretching. Hun har en bachelor i Idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole og tilleggs utdannelse i Performance Coach Specialist fra Scandinavia Top Team. Camilla har lang erfaring fra treningsbransjen og driver aktivt med kite-surfing og snowboard i tillegg til sin lidenskap for pole. Endelig er dansen tilbake i livet, og hun elsker å få dele sin egen lidenskap for Pole Dance gjennom å instruere. For Camilla er det viktig at du som elev blir godt ivaretatt, får tilpasset treningen for økt mestring og progresjon og ikke minst får oppleve alle de gode fordelene denne treningsformen kan gi. 

Instruktør

Andrea begynte med pole dance i utlandet før hun kom til Sometimes Tønsberg. Hun har gjennomført X-pert sertifisering level 1-2  og underviser i Pole 1-3, Pole Flow, Pole Exotic, Spinning Pole og Stretching. Andrea har lang bakgrunn innen dans, musikal og teater. Tidligere studerte hun klassisk ballett i England hvor hun tok balletteksamener ved Royal Academy of Dance. Andrea har også studert musikal og teater ved masters Performing Arts og Stella Mann College of Performing Arts. Det hun elsker mest ved pole er styrken, fleksibiliteten og teknikken som må til for å mestre sporten. Andrea har forelsket seg helt i sporten og håper hennes danseglede vil smitte over på elevene.

Instruktør

Beate begynte med pole dance i 2017 og startet som instruktør når vi åpnet studio i januar 2021. Bea instruerer i Pole 1 og 2, samt Pole Fitness, Spinning Pole, Pole Flow og Pole Exotic. Beate har utdannelse innen musikk, dans og drama og har alltid vært glad i å danse. Grunnen til at Beate elsker pole er fordi man får trent hele kroppen, samtidig som man har det gøy. Beate håper at hennes interesse innenfor pole kan smitte over på andre til å få en positiv holdning til idretten, til seg selv og til ha en morsom og effektiv trening sammen med andre.

Bettina

Instruktør

Bettina startet med pole i 2017 og er X-pert Level 1-2 sertifisert og underviser i Pole 1 og 2, samt vil være å finne som vikar på Pole Fitness og Pole Flow. Hun trener styrke ved siden av pole, og ser råskapen i Pole Dance og bruker det gjerne for å få ut følelser i kroppen. Musikk og pole er en lidenskap hos Bettina, og hun har fokus på teknikk, styrke og progresjon i sine klasser. For Bettina er det viktig å vektlegge hvordan pole og progresjon får frem selvtillit og mestringsfølelser hos alle som deltar.

Resepsjonist og Instruktør

Elin startet med pole i 2020 og ble raskt en del av teamet. Elin møter du i resepsjonen på tirsdager, og underviser i Pole 1 og Stretching i studio vårt i Tønsberg. Hun er utdannet fysioterapeut, medisinsk yoga instruktør og studert fitness på Norges Idrettshøgskole. Elin har alltid et smil på lur og latteren sitter løst. Hun elsker å praktisere Pole Dance som en morsom form for trening. 

Resepsjonist og Instruktør

Malene begynte med pole i 2017 og har jobbet som vikar på ulike klasser i 2020 og starter nå med faste kurs i 2021. Hun har gjennomført X-pert sertifisering Level 1-2 og skal undervise i Pole 1, Pole Flow og Pole Exotic. Det hun elsker mest med pole er mestringen og selvtilliten det gir. For Malene er det viktig at du som elev føler deg komfortabel på timene, opplever mestring og har det gøy.